Voor J. Olaerts Transport uit het Belgische Genk hebben we een gereviseerde KENNIS R20 op een nieuwe PACTON TPL342 3-assige stenenoplegger mogen monteren. De kraan is volledig uit elkaar gehaald en in afzonderlijke delen gestraald en gespoten. De cilinders zijn gecontroleerd en voorzien van nieuwe afdichtingen. De hydraulische slangen op de giek en de kolom zijn vervangen. Er is een nieuw aluminium kopschot en bordes gemonteerd. Ook zijn boven- en onderlooprollen vervangen, evenals scharierassen, scharnierbussen. Ook glijplaten van de kraanarm zijn vervangen. De kraan is verder voorzien van een nieuwe elektrokast met nieuwe bekabeling en een complete hydraulische servicebeurt.
Na de kraan weer in elkaar gezet te hebben, is deze gemonteerd op een nieuwe Pacton 3-assige kraanoplegger, model TPL342. Deze is voorzien van 3 stuks 9 tons premium coated SAF Integral CD (Off the road) schijfremassen, waarvan de achterste 2 assen uitgerust zijn met een 1 stang Tridec stuursysteem. In de oplegger zijn diverse bindvoorzieningen en rongpotten/ rongen aangebracht, speciaal op klantspecificatie. Het aluminium kopschot is voorzien van een demontabel opzetstuk voor een totale hoogte van 1.600 mm. Onder de oplegger zijn RVS kisten gemonteerd, een wagenbrede stophoutkorf en een opbergrek links en rechts voor de gegalvaniseerde stalen rongen. Uiteraard ontbreken de aluminium zijborden en de SKF centrale smering met 6 kg reservoir hier ook niet. wij bedanken Thomas Olaerts voor deze mooie opdracht en wensen hun veel werkplezier toe.

Olaerts R20 2 Olaerts R20 6 Olaerts R20 1 Olaerts R20 4 Olaerts R20 3 Olaerts R20 5 Olaerts R20 11 Olaerts R20 8 Olaerts R20 10 Olaerts R20 9