Voor Van den Boom Transport B.V. hebben wij een KWB 3-assige oplegger en Kennis verrijdbare autolaadkraan R30 mogen reviseren.
De oplegger is volledig gedemonteerd en daarna in delen gestraald en gespoten. Het volledige chassis, hoofdliggers, vloerondersteuning, dwarstraveren, draakransjukken, randprofiel, achterzijde, kopschot en wielnaven zijn in de Blauwe Van den Boom kleur gespoten. Verder hebben we de oplegger voorzien van een nieuwe houten vloer met omegaprofielen in de buitenvlakken, nieuwe R.V.S. kisten en een nieuwe stophoutkorf/zijbordenrek.

De Kennis R30 is na demontage door ons omgebouwd van 4" luchtbanden naar 8"luchtbanden. Verder is de kraan voorzien van nieuwe LED verlichting, diverse HD slangen, glijplaten, onder- en bovenlooprollen, een nieuwe alluminium kopschot, aluminium bordes en afdekplaat boven de motor.

Ten slotte mochten we bij aflevering nog een nieuwe KINETIC pallethaak, KPH2500 aan de kraan monteren.

Wij bedanken Van den Boom in het in Lacom gestelde vertrouwen en wensen hen veel werkplezier toe met deze mooie combinatie.

Van Den Boom R30 Kwb 0 Van Den Boom R30 Kwb 10 Van Den Boom R30 Kwb 12 Van Den Boom R30 Kwb 14 Van Den Boom R30 Kwb 3 Van Den Boom R30 Kwb 4 Van Den Boom R30 Kwb 1 Van Den Boom R30 Kwb 5 Van Den Boom R30 Kwb 6 Van Den Boom R30 Kwb 7